Se on sitten uusi vuosi alkanut, toivotusten mukaan ja toivottavasti hyvä sellainen:) Ajatella, että koko vuosi on ihan avoimena edessä, ja yhtään ei vielä tiedä mitä tuleman pitää... Tietty nämä perusjutut pysyy samana; lapset koulussa - nuo isommat - ja minä kuopuksen kanssa kotona. Sukkuloin edelleen äitiyden ja yrittäjyyden välillä, ja osaan nämä kaksi luultavasti yhdistää jo hieman paremmin kuin viime vuonna. Elämällä onneksi kun on tapana opettaa...

Viemäriremontti alkanee torstaina, kaivuuta ja rahanmenoa siis luvassa heti vuoden aluksi. Pakko se on kuntoon laittaa kun p-putki on tukossa tuolta kaupunkin liittymän tienoilta, ikävä kyllä meidän puolelta. Betoniputket eivät ole ikuisia, ja nyt sitten se on hajonnut. Itse epäilen että sitä on nopeuttanut jatkuva rekkaliikenne mikä tästä ohi kulkee vaikka muitakin teitä niille olisi... Nyt on imuauto vieraillut pari kertaa viikossa, ja lisäksi on itse imuteltu säiliöihin siinä välillä. Torstaina sitten raijataan muksut mummulaan kun ei saa sitten käyttää viemäriä yhtään ennenkuin homma on siinä mallissa että uutta putkea on tilalla... Itse varmaan vieraillaan paikallisessa isommilla asioilla;)

Joulusta selvittiin kunnialla, ja lahjojakin tuli. Lapsille ainakin ihan liikaakin, mutta tyytyväisiä olivat. Ja leluja tuo pienin vielä toivoikin, ja niitä tarvitseekin. Esikoinen sai kauan toivomansa kännykän, ja keskimmäinenkin sai juuri sitä mitä toivoi. Oikeastaan "turhia" lahjoja ei tainnut tulla kenellekään, sillä tänä vuonna ongiskeltiin noita toivomuksia melko tarkalla silmällä... Miehen sukat eivät jouluksi kerinneet valmiiksi, mutta sai lahjakortin jossa luvattiin varpaidenlämmittimiä 1 kpl kummallekin varvassarjalle. Ja nyt olen saanut noita tehtyä illalla telkkaria katsellessa (juu, olen jopa ehtinyt sitäkin välillä tehdä!) niin, että toinen on jo ihan valmis, ja toinenkin on jo kantapään kohdassa. Kuvailen sitten kun ovat valmiit...

Joulupäivänä syötiin appivanhemmilla (joka jouluisesti), ja tapaninpäivänä vierailtiin minun tätiti perheellä (joka tois jouluisesti vuorotellen). Uusi vuosi vastaanotettiin tässä kotona omalla poppoolla, ja miesväki ampui raketteja ja paukkuja. Kuopuskin jaksoi ekan kerran valvoa koko ajan, ja muksut meni nukkumaan klo 1. No, ei me aikuisetkaan kyllä kauan sitten enää jaksettu. Miten mä muistan että ennen tuli telkkarista uudenvuodenyönä sellaistakin ohjelmaa että voi katsoa koko perheellä ennen puolta yötä ja suurinta paukutusta. No, ei tullut viime yönä ainakaan. Kymmenen jälkeen ainoa mitä voi antaa muksujen katsoa, oli urheilukanavalla joku moottoripyöräkilpailu. Muualta tuli elokuvia k-15 merkinnällä varustettuna:( Missä ihmessä oli se jokavuotinen UIT:n revyy/musikaali/jokusellainen?? Vai enkö vaan huomannut millon ja millä kanavalla??

Joka tapauksessa, hyviä uusia vuosia kaikille, ja tänä vuonna en lupaa mutta yritän parhaani:)

Jatkoa vielä jälkeenpäin:

Ihan pakko vielä kommentoida alennusmyynneissä käyntiäni... Torstaina vihdoin pääsin kaupunkiin ostoksille. Tarkoitus oli bongata alesta itselleni juhlatoppi (bleiserin alla pidettäväksi), farkut tai muut kivat housut (ei perinteiset vaan jotain kivaa) ja "parempia" trikoopaitoja.

No, kuopus sai collegeja, trikoopaitoja, yöpit x2, alusvaatteita. Itselleni ostin yhden strassi- ja painokuvakoristellun trikoopaidan (laatu sellainen että pesun jälkeen voi olla liian pieni ja jo valmiiksi oli pientä kokoa - l/xl joka vastaa kokoa s/m) ja kaksi kynttilää... Citymarketista hain sitten seuraavana päivänä ihastelemani farkut, joissa on aplikoitu ruusu reidessä:)) Just minun tyyliset. Ei ollut alessa, ja hinta oli huimat 39.90€. Ei paha hinta sinänsä farkuista, mutta minun budjettiini turhan kalliit. Mutta jos vuoden etsinnän jälkeen löydän ihan minun näköiseni farkut, niin ei taida olla suuri synti sijoittaa neljäkymppiä... Olkoon vaikka etukäteissynttärilahja itselleni:)

Vielä pitäisi käsilaukku jostain edullisesti bongata. Ei mitään nahkalaukkua, vaan tuollainen mikrokankainen kassi. Mielellään samantapainen kuin vanhakin, sillä vanhassa ei ole muuta vikaa kuin että sangat katkea minä hetkenä hyvänsä, enkä osaa vaihtaa. Toisaalta jo joku neuvoisi (niis on joku niittikiinnitys) voisin yrittää sillä kassin malli miellyttää, samoin materiaali. Kyljessä on joku puhkimenon alku, mutta siihen voisi ehkä brodeerata pienen mustan ruusun. Ai, mutta siinä kassissa on tuo vuori, niin pitäisi kyllä tosi varovasti toimia ettei vuori jää kiristämään. Ainakaan en viitsi alkaa aukomaan niin että pääsisin sinne vuorin ja päällisen väliin käsiksi. Liian vaivalloista omaan käyttöön. Mutta nuo sangat ensin pitäisi laittaa. Saakohan sellaista mistään mistä sangat edes voi tehdä, kun nyt ne on jotain nahkan tapaista... Ehkä on helpointa kuitenkin odottaa ja etsiä uusi laukku. jos housut löytyi vuodessa, niin kassi löytyy varmasti toisessa;)