Eilen Norotti ihan hirveästi. Ilta meni nettikaupoissa surffaillessa... Noro Kureyonia tai Noro Silk Gardenia tekisi kovasti mieli tilata. Kaulahuivin verran. Riittäisikö 3 kerää ihan tavalliseen kaulahuiviin, vai pitääkö olla 4 kerää? Ylimääräistä en malttaisi ostaa. Kerran kaulan ympäri ja solmulle, ei turhan massiivista ettei ala ahdistaa... Ja kumpaa lankaa?

Sitten PayPalista asiaa, jos joku osaisi neuvoa. En lankaa tilannut vielä, mutta miehellä on ongelma jota ei osata selvittää. PayPal tilissä pyydetään varmentamaan kortti (kai? confirm) laittamalla 4-numeroinen PayPal-code... Ei ole sellasta koodia löytynyt. Kortin numerot on kyllä laitettu, ja kortti on Masteri, joten soveltuu. Mutta mistä ihmeestä pitäisi löytyä PayPal-code?? Kommentteihin saa mieluusti selvittää, jos jollakulla on asiasta parempaa tietoa... Kiitos etukäteen...

Juuh, huivivihjekin tuli taas tulostettua aamusella. Kaksi vihjettä on jo valmiina, kolmatta aloittelen huomenna. Pusero taas on edennyt ensimmäisen hihan puoliväliin, lanka loppuu ihan kohta. En raaskinnut ostaa eilen Euromarketista lisää, kun muualta saa hyvässä lykyssä reippaasti yli euron halvemmalla.

Nyt pitää lähteä salille...