Niin. Mies on koko viikonlopun poissa. Saan siis mellastaa ihan oman pääni mukaan tässä kaksi päivää. Tai siis muksut on kyllä kotona, eli en nyt sentään ihan yksinäni ole. Kun joskus saisikin olla viikonlopun ihan yksin...

No, eilen tuli mieleen päivällä, että onkin viikonloppuna hyvää aikaa koolailla. Mulla kun olis tuossa ihan sitä varten hankittuna kolme ketää luonnonvalkoista Nallea ja samaa väriä yksi seiskaveikka. Hyvin suunniteltu siis. Paitsi että heti perään tajusin, että eipä mulla ole kuin yksi pussi Kool Aidia... On kyllä pitänyt jo ajat sitten sitä tilailla, mutta aina on jäänyt. Ei sitten Koolailla tänään... No, eipä lankoja olis ulos saanut kuivumaankaan, kun sataa. Että sikäli ei haitanne yhtäänsuunnitelmien kaatuminen.

Pitää sitten vissiin alkaa siivoilemaan. Koko talo on kuin myrskyn jäljiltä. Olohuoneessa pitäisi vähän vaihtaa huonekalujen paikkoja, ja työhuone on ihan kaaoksessa. Samoin keittiö. Siinä on kyllä ihan hommaa koko viikonlopulle, ja varmaan ensi viikoksikin vielä.

Ja tajusin yhtäkkiä, että fufoilukin kestää enää viikon!! Ja mulla on vain yksi valmistunut fufo!! Pitäisi varmaan ottaa itseään niskasta kiinni, ja tehdä niitäkin pois. Ei ne ittellänsä kuitenkaan valmistu... Mut kun uusia töitä on vaan paljon kivempi tehdä... Butterfly-puserosta onkin jo takakappale kokonaan valmis, ja etukappaleestakin on jo kolmannes tehty:)

Fufot tuntuu tylsältä (vaik sitten jälkeen on kyllä tosi kiva olo kun saa aikaan valmistakin), ja siivous vasta tylsää onkin (senkin jälkeen on kyllä hetken aikaa ihanan siistiä). Pitäisiköhän tehdä niin, että siivoan ja fufoan vuorotellen. Kun toinen tylsä alkaa tökkimään liikaa hanttiin, vaihdan toiseen tylsään. Jos sitten tulisi molemmista valmista.

Mut ensin pari kuppia kahvia...