Lokakuussa pitäisi olla ykköset päällä, mutta yläosa puuttuu. Ei mitään ihan virallisia ykkösiä, mutta kummiskin silleen paremmat kuin normaalisti. Alaosa on sellainen hihaton musta samettinen(?) kotelomekko. Oikein juhlava. Mutta mitä sen kanssa. Hihaton on vähän kylmä oloissa johon menen.

Möbiusta tuohon pariksi jo aloitin. Ja nappasin puikot pois kun tarvitsin. Ja siinä vaiheessa työ oli seissyt kolme kuukautta paikoillaan edistymättä. Ei siis ollut mun juttu se(kään).

Olisko tuollainen hihatin hyvä? Vai pitäisikö tehdä joku oikein jakku? Mua kiinnostaisi hieman tuo hihatin. Ei menisi kovasti lankaakaan. Ja ohje vaikuttaa aika helpolta, voisin jopa osata. Ja mikä tarkeintä, ohje on suomeksi (kiitoksia Kvilla)!! Mulla olisi tuossa sitä Lollipoppia kirjavana, menisiköhän se tuohon. Kyseessä ei siis ole mitkään linnanjuhlat joissa pitää olla viimeisen mukaan iltapuku. Luokkakavereiden kanssa pidetään 10v bileitä.

EDIT: Tuli vielä mieleen, että mullahan on sitä angoravillalankaa... Mutta mietityttää nyt sitten, että mistä ihmeestä mä tiedän riittääkö se lanka siihen. Ei kylläkään haittaisi vaikka hihat eivät olisi täyspitkät. Lanka sinällään olisi juuri ihana tuollaiseen!! Pitäisi vaan suorittaa erinäisiä laskutoimituksia että silmukkamäärät saa sopimaan, mutta siitä kyllä - teknikkomiehen avustuksella - selviydyn. Mutta mites se langan menekki... 100g vyyhdissä on kyllä metrejä ruhtinaallisesti: n.400m!! Puikkokoko on vyötteessä annettu 2-2,5, ja Catarina neuvoi että hieman puikkokokoa isontamalla tiheys menee aika liki Nallea/Woolia. Samalla neuleessa säilyy pehmeys. Värikin olisi juuri hyvä mustan asun kanssa... Ööh, mutta mä en osaa laskea taas sitä menekkiä...

Saapi antaa mielipiteitä ja vinkkejä:)

Kaapissa olisi vaalean beige bleiseri, mutta toisaalta juhlien luonteesta johtuen se yläosakin saisi olla joku sellainen, että saisi juhlien jälkeen heittää pesukoneeseen...