Maanantai-iltana kaupan hyllystä pomppasivat kärryihini salakavalasti punaiset seiskaveikat. Tai no, ei nyt niin kovin salakavalasti, olivat jo viikonloppuna olleet mielessä. Mulla on se vaalean roosa pitsinen mohairkaulahuivi, mutta ei yksiäkään sävyyn sopivia vanttuita (vanttuut=lapaset). Noista olisi tarkoitus tulla sellaiset kaksiväriset missä on ikäänkuin pikkuisia ruutuja molempia värejä. Jos osaan. Hätävärasuunnitelmana on sitten raitalapaset, jos sattuu osaaminen tai kärsivällisyys loppumaan kesken. Todennäköisesti kuopus saa lapasensa noista ensin, kun pienemmillä on helpompi harjoitella (lue: lyhyempi matka purkaa jos niin joutuu tekemään).

252883.jpg

Koska nuo langat unohtuivat eiliseksi päiväksi autoon, ja ne illalla muistaessani oli taas auto isännän matkassa keskimmäistä hakemassa harrastuksesta, piti aloittaa sitten muuta. Lapaskuuta kun eletään niin tällaista tuli sitten eilen tehtyä:

252882.jpg

Tarkoitus oli raidoittaa tuota musta-harmaalla seiskaveikan raitalangalla, mutta muutaman kerroksen tehtyäni totesin, että tuleekin oikeastaan ihan kiva näinkin... Ja kun ottaa huomioon mikä oli tämän langan lähtökohta, niin ihan kiva on oikeastaan tosi kiva:)

Ps. Edellisen postauksen hyvän kierrätyksessä on vielä vapaita paikkoja jaossa:)