Viime viikolla jo tuli Niinalta postia, kun olin ollut onnekas hänen blogiarvonnassaan. Kiitoksia kovasti palkinnosta!!
1892547.jpg
Paketista paljastui kiva Karhukortti, ja lankaa :) Sisua en ollut koskaan ennen neulonut, joten se päätyikin heti puikoille, kun tytär halusi villasukat, jotka ei kutise paljaassakaan jalassa. Sukkiin tuo oli tarkoitettukin, ja on jo sukiksi jalostunut. Dropsin Alpacasta tulee sitten jotain muuta lämmintä, kun ehdin rauhassa ensin miettiä... Lakritsin kohtalo oli tulla syödyksi samantien, ja oli hyvää =) Kiitoksia vielä kovasti!

Sitten niitä tehtyjä... Neiti tarvitsi uudet kämmekkäät koulumatkoille aamuisin, kun alkaa aamut olemaan jo aika viileitä. Kaapista löytyi joskus KoolAidilla värjäämääni Nallea, ja tällaiset siitä tuli:
1892541.jpg
Koko: ekaluokkalainen pieni tyttö
Lanka: Novita Nalle (KoolAid värjätty) 22g
Puikot: 2,75mm sukkapuikot

Elokuussa myös virkkasin (juu, minä ihan ite!) sipulipussin. Ohje on jostain Novitasta, mutta tein ohjetta pienemmän, meille sopivamman kokoisen. Kuvassa väri on ihan vinksallaan, oikeasti on sellainen lehmuksenvihreän ja limenvihreän väliltä...
1892634.jpg
Lanka: Novita Jasmin 42g
Koukku: 3,5mm

Ja kuten edellä kerroin, tuo Niinan lähettämä Sisu hyppäsi heti puikoille... Netistä katsoin, että lapsen sukkiin menisi 100g, joten epäilin että voi olla ettei riitä ihan tuo kerä koko sukkiin. Laitoin raitoihin ja kantapäihin tummemman lilaa Maijaa. No, olisi se lanka kuitenkin riittänyt... Tytär kuitenkin sanoi että ovan kyllä kivemmat noin kaksivärisenä. Eli loput 14g mitä noista jäi, käytän sitten johonkin toisiin sukkiin. Ja mikä parasta, nämä eivät kuulemma kutise jalassa!! Taas kuvassa värit on mitä sattuu, oikeasti tuo Sisu on siis kauniin vaalean violettia, kuvassa on vähän liian sinertävää.
1892542.jpg
Koko: noin 34 (52s)
Lanka: Sandnesgarn Sisu 36g ja Gjestal Spinner Maija 10g
Puikot: joustimissa 2,5mm ja muuten 2,75mm