Ette ikinä arvaa mitä eilen illalla yritin tehdä... Ette edes kuvasarjan nähtyännekään... Arvauksia saapi esittää, palkintoja ei jaeta mutta lupaan paljastaa jossain vaiheessa vuorokautta mikä tästä piti tulla.

Puolen tunnin väkertämisen jälkeen tulos oli tällainen:

286437.jpg286438.jpg286439.jpg

Siinä vaiheessa vielä uskoin täysin itseeni, ja vakuuttelin epäileviä katseita luovalle miehelle, että kyllä tää kuule tästä vielä tasaantuu. Tulee ihan hyvä. Hieman kyllä epäilytti itseänikin jos ihan rehellinen olen.

Ja tunti siitä eteenpäin:

286441.jpg286442.jpg286443.jpg286444.jpg

Tässä vaiheessa miehen ilmeet oli entistä epäilevämpiä. Hän kun siis tiesi ensi silmukasta saakka mitä yritän tehdä. Ja itselläni meni jo ihan hysteeriseksi hihitykseksi.

Ja minä kun kuvittelin että kyllä näitä voisi tehdä vaikka pukinkonttiin, ja pari itsellekin. Mies ei enää kuulemma taidakaan tarvita. Ihme... Ja melkein ohjeen mukaankin koko ajan tein...

Eli arvauksia vain kehiin, niin hihitellään yhdessä!

Mutta jottei nyt ihan tumpeloksi tai mörvelöntekijäksi haukuttaisi, niin Huopasesta tekemäni patalappu sentään onnistui ihan kivasti! Pikkasen tuli ensin liian iso, joten laitoin uudelleen koneeseen. Ja on kyllä sen verran paksu ettei varmana pääse sormet palamaan. Seuraavan teen sileänä neuleena jos saisin aikaan hieman ohuemman ja notkeamman. Eli lankaa on eilen haettu jo lisää...