Aloin katsomaan noita vihreiden palmikkosukkien (nukkevauvalle nämäkin joten valmistuu nopeasti:) varsia. Jotenkin näytti tuo palmikko oudolta ja erilaiselta kuin pilkullisissa. Sitten hokasin että voi hitsit, tuossa palmikon molemmin puolin piti koko matkan tehdä kaksi nurjaa silmukkaa ja mä tein vaan siinä kerroksessa kun noita silmukoita käännettiin ristiin... Sen siitä saa kun yrittää ilman ohjetta (tyyliin oli niin helppo ohje että muistan kyllä). Mutta ei hullummat silti! Ja koska noita on jo 2kpl tehtynä niin saavat olla. Voisi melkein sanoa että malli on (vahingossa) omasta päästä...

12769.jpg

Huomenna kuopuksen päiväkerhoillessa aion hurauttaa kauppaan ja hakea sitä raitalankaa missä on pinkkiä ja keltaista (jos sitä tuolta Euromarketista löytyy). Haluan siitä itselleni sukat vielä ensi viikonlopuksi ettei varpaat palele luokkatapaamisessa. Tarkennan että emme siis ole menossa baarikierrokselle vaan mökkeilemme joka syksyiseen tapaan... Villasukat tulevat tarpeeseen jos vaan ehdin saada valmiiksi!

Lisätty puolen päivän jälkeen:

Ihan pakko oli vielä palata tänne vaikka työt kirkuvat puoleensa. Voisin hyvin kuvitella että meilläkin välillä käytäisiin tällaisia keskusteluja. Aika hyvin mies on 13,5v aikana tottunut näihin harrastuksiini, mutta kun tämäkin innostus monen vuoden jälkeen putkahti taas pinnalle, niin on siinä varmaan taas vähän aikaa kestämistä! Ei onneksi ole vielä maininnut että käykös tälle niinkuin puolitoista sitten kun aloitin intoa piukassa ristipistoilun, ja ostelin kaikennäköistä välttämätöntä. Ulkomailtakin tuli tilailtua - tämä (kesken)ja tämä (valmis ja seinällä olohuoneessa) ja tämä (valmis mutta jossain kaapissa odottaa kehyksiä jotka ovat jossain toisessa kaapissa) ja lankoja kun hinnat olivat siellä halvemmat. Ja pikkusummallahan ei kannata tilata mitään vaan kerralla enemmän ettei tarvitse hetken päästä tilata taas ja maksaa uusia rahtikustannuksia:)