On nuo aikoja sitten vyyhtimäni langat jo niin kauan tuossa odottaneet aikaa parempaa, että tänään päätin vihdoin värjäillä... Tällaisia meillä siis kattiloissa oli tarjolla, kun syömään alettiin:

105212.jpg105214.jpg105211.jpg105213.jpg105210.jpg

Saapi sitten jokainen mielensä mukaan miettiä tykönään, että mikä noista ei kuulu joukkoon. Minusta se on tuo nakkisoppa... Tai sitten tuo valkoinen, Sini-niminen polyakryylilanka joka nyt lilluu etikassa ja merisuolassa ja odottaa elintarvikevärikäsittelyä. Muut ovat ihan kooleja, ja ovat tällä hetkellä jäähdyttelemässä. Illalla pitäisi huuhdella, ja saunan jälkeen saavat kuivatella rauhassa... Värit ei onneksi ole ihan noin imeliä kuin kuvissa näyttäisi olevan. Ovat siis Nallea ja Seiskaveikkaa...

Sini-lanka löytyi kaapin perältä, ja vyyhdein senkin ja sitten siinä vaiheessa tajusin että ne Kool Aid -pussithan loppui jo. Eikä ne varmasti keinokuituun olisi ottaneet kiinnikään. Tuskin ottaa tuo elintarvikevärikään, mutta kunhan kokeilen. Joka tapauksessa tuo lanka on ollut käyttämättä jo niin monta vuotta että maailma ei siihen kaadu jos kokeilu epäonnistuu... Aiemmin kun elintarvikevärillä värjäsin, lillutin ensin vain etikkavedessä, mutta nyt lisäsin myös merisuolaa. Tiedä sitten menikö siinä vaiheessa mönkään, mutta muistelisin että jonkun blogissa oli niin tehty... Enkä tiedä olisiko se suola pitänyt ensin jotenkin liuottaa sinne veteen tai jotain, nuo mun kiteet nyt jäi sinne kattilan pohjalle... No, toivottavasti eivät haittaakaan tee... Elämä on yhtä mysteeriä;) Katsotaan mitä näistä syntyy.