Keskisiltä ostamani Seiskaveikan Polkka on muuntautunut kahdeksi pariksi sukkia. Ensin itselleni, ja sitten vielä tyttärellekin. Lankaa jäi vain reilu 10g nöttönen, eli ihan hyvin tuo kerä tuli käytetyksi. Jämistä saa vielä muutaman raidan johonkin myöhemmin (juu, piti viikonloppuna tilata halpoja seiskaveikkoja Novitaklubista, mutta unohdin...).

2020382.jpg
Sukat on tehty ihan perussukan ohjeella, koska tähän lankaan mielestäni sopii se parhaiten. Omissa sukissani on käsialassa jotain tapahtunut, koska samoilla puikoilla on molemmat tehty, ja samat silmukka- ja kerrosmäärät. Mutta varsi on toisessa sentin pidempi... ja raidatkin hieman ovat erilaisia, varsinkin tuossa kirjavassa kohdassa. Mutta eipä tuo käyttöä estä eikä edes hidasta :) Neidin sukkia tein molempia samaan aikaan, toinen toisesta päästä kerää. Kun mietitytti että riittääkö lanka, niin varauduin siihen että varpaisiin jatkan toisella langalla. Vaan riittihän tuo. Ovat kuulemma sama-pari-eri-pari-sukat.

Omiin sukkiini lankaa meni 80g, ja neidin sukkiin kului 56g (ovat kokoa noin 34).

Ja jottei tekeminen loppuisi, Ketunpäästä kotiutui tällaisia:
2020379.jpg
Merinot ovat neidin pipoon ja lapasiin (vaaleanpunaiset) ja omaan pipooni. Tuntuu tosi laadukkaalta langalta ainakin neuloessa, kun neidin pipoa ja vähän aloitin illalla. Seiskaveikan paksuista, mutta tiiviimpää.
Villaneulat ostin, jos niillä saisi helpommin pääteltyä paksuj lankoja. Ohuet katkaa tuosta neulan siimasilmukasta kyllä. Sukkapuikkojen päät taas lähtevät tädille Suomussalmelle kiitoksena passauksesta. Hän ihasteli omiani, niin ajattelin lähettää hänelle tuollaiset. Ei ollut kuulemma ennen nähnyt tuollaisia, ja sanoin että on tosi kätevät. Jos vaikka pikkujouluksi laittaisin, ja ehkä hankin häntä varten myös bambuiset sukkapuikot (kokeili niitäkin ja kehui kevyiksi).

PS. Edellisen postauksen pipot ovat vielä vapaina...