Höh... Oikein hätkähdin kun tulin omaan blogiini... Nimittäin ihan varmasti laitoin postauksen viime kuun SNY:ltä tulleesta lähetyksestä, kuvien kera. Ilmeisesti on tullut sitten kämmättyä, ja en ole tallentanut postausta :(

Tänään tuli ihana paljastuspaketti SNY:ltä. Laitan molemmista lähetyksistä yhteisen postauksen huomenna. Nyt pitää laittaa muksut iltapalalle.

Itse olen sairastellut nyt oikein urakalla... Ensin vapun jälkeen sairastui tyttö, ja oli kaksi viikkoa pois koulustakin. Ja keskimmäinen lapsikin sairasteli, ja hänkin melkein kaksi viikkoa joutui olemaan pois koulusta. Itse olin viikon kipeänä, ja puolikuntoisena sitten aloitin töitä, kun kerran kiire oli. Ja parin tervepäivän jälkeen sairastuin uudelleen. Nyt on korvatulehdukseen menossa jo toinen lääkekuuri, kun ensimmäisestä ei ollut mitään apua. Kipu ja tulehdus on ehkä hieman hellittäneet, vaikea varmuudella sanoa, koska Buranaa menee vieläkin muutama päivän mittaan.

Tuo korvatulehdus alkoi niin (jos se siis sitä edes on), että yhtenä aamuna meni niistäessä korva totaalisesti lukkoon. Seuraavana aamuna herätessäni oli molemmat lukossa. Sitten seuraavana oli toinen auennut, mutta molemmat sattui aivan kamalasti. Siinä vaiheessa sain lääkäriajan, ja ekan kuurin. Nyt on edelleen se ensimmäiseksi lukkiutunut korva koko ajan lukossa, ja tuntuu kovin paineiselta. Toinen korva pyrkii lukkiutumaan myös jatkuvasti, varsinkin kun joutuu kallistamaan päätä (esim kun otan alakaapista jotain tai laitan pyykkejä tms, nukkumisesta puhumattakaan). Olen melkein puolikuuro täällä, ja toisaalta kovat äänet sattuu korviin ihan hirveästi. Töiden teko on ollut mahdotonta, mutta huomenna on työt aloitettava buranan voimalla, sattuu tai ei. Se on niin hitsin kallista kun yrittäjä sairastaa; aikataulut menee sekaisin ja osan töistä olen joutunut delegoimaan toisille firmoille.