Posti toi tänään Seija P:n lähettämän paketin, kun onnetar oli suosinut minua hänen blogiarvonnassaan... Kiitoksia kovasti, tykkään!!
1759525.jpg
Harmaa lanka on Neoviuksen Juhla-Alpakkaa, jotain lämmintä siitä tulee itselleni... Siitä tulee siis talveksi todennäköisesti lapaset, jos en sitten innostu yrittämään oikein sormikkaita neulomaan. Riippuu suuresti siitä, miten syksymmällä on aikaa uutta opetella. Vaalea lanka on Sivillan terveysvaikutteista lankaa, kämmekkäisiin. Kämmekkäät on todellä käytännölliset esim. autolla ajaessa; paljain sormin palelee kädet ainakin alkumatkasta, ja lapaset taas luistaa ratissa. Kämmekkäitä tein ekan kerran viime talvena, ja ensi talveksi siis tulee uudet:) Polkka-tanko kiinnosti kovasti muitakin kotona olevia, pitänee antaa maistiaisia muillekin...

Kiitoksia vielä kovasti!!

Ixu muisti minua tällaisella... Ööh... En jostain syystä nyt saa kuvaa tähän. Latasin kuvan kyllä koneelle, mutta tuonne Vuodatuksen galleriaan se nyt ei vaan lataudu. Mutta katsokaa siis mistä on kyse, tuolta Ixun omasta postauksesta. Kiitän ja kumarran, mutta tähän hätään en osaa nyt nimetä kenelle haluan briljantit laittaa eteenpäin. Tällä hetkellä on niin monta, kenet voisin nimetä, joten omistan sen teille ihan jokaiselle!

Ja sitten, ihan itse itseäni lahjoin myös:
1759526.jpg
Tämän tilasin Book Debositorystä, ja hinnaksi tuli vain reilut 7 euroa!! Suomenkielisenä tuo kirja käväisi kirjastosta minulla viime kesänä (tai edellisenä). Mutta monta euroa säästyi, kun uskalsin ostaa englanninkielisenä. Siis tässähän on ihan niitä perusjuttuja, jotka periaatteessa osaan ja tiedän. Saumojen ompelut, päättelyt, eri silmukat jne (niiden takia tämän halusin, en niinkään varsinaisten ohjeiden). Kun joka kerta kun vaikka pitää saumoja ommella, olen ihan kuutamolla. Ja muka on niin vaivalloista aina etsiä että mistäs löytyykään ohjeet, miten nää nyt pitikään tehdä... Nyt kaikki löytyy kirjahyllystä. Oikein hyvä tekosyy hankkia kirja...

Seuraava hankinta lienee Knitting Without Tears, sitten kun saan rahoituksen siihenkin järjestymään. Sitä ennen tosin pitää maksaa ystävälle syksyllä ilmestyvä Vogue Knitting. Vihervaaraan on jo langat ostettu =)

Mä olen taas uudella innolla herännyt neulomaan, vaikka mitään valmista ei vieläkään ole esitellä. Samos-hupparista puuttuu vielä hiha, sitten olis vielä vetoketjun ompelu. Yksi toppi odottaa viimeistelyä. Välipalatyönä (kun Samoksen pintaneule alkoi puuduttaa) tein Swallowtail Shawlin ruskeasta Kamenasta. Se odottaa pingoitusta, kunhan vaan löydän pingotusalustan... Nyt on neidille Misty Garden -huivi tulossa telkkarineuleena, syksyksi, Novitan Santorinista... Ja on parit sukatkin puikoilla. Ideoita olis nyt ihan hirveästi, mitä haluaisin neuloa. Voisikos joku lähettää mulle vähän ylimääräisiä neuletunteja, tai mielellään vaikka kalenteriin ottaisin vastaan kokonaisia neulomispäiviä. Sellainen 9-päiväinen viikkokalenteri olis kiva, saisi pari päivää viikossa keskittyä vain neulomisiin ;)