Nyt se on valmis, ja yllättävän hyvä tuoli kun ottaa huomioon sen seikan että pistin vaan puikot ja langan menemään ja tuli mitä tuli;)
614725.jpg614727.jpg614724.jpg
Mitään kovin hyperpitsimallia an alkanut tekemään, kun sitten olisi loppunut taidot kesken kavennusten ja muiden somplimisessa. Mutta ihan pelkkää sileääkään en halunnut, kun sitten olis alkanut pelkät nurjat ja oikeetkypsyttämään. Ja toisaalta kun on hieman pitsistä joukossa, niin pääsee tuulettumaankin:)

Pikatestauksen tuo sai äsken ulkona, tuntuu toimivan. Pysyy päässä, ei hiosta. Parempaan kokeiluun tulee sitten hellesäillä. Oikein kovalla helteellä tuon vois vaikka kastella ja laittaa vasta sitten märkänä päähän. Jaksaa sitten istua terassilla neulomassa=)

Noista kuvista vielä sen verran, että värit taitaa olla suht koht oikeat. Mutta bandanahattu on näköjään päässä vähän miten sattuu, ja kuvakulmatkin saattaa olla hieman metsästä. Mutta yrittäkääs itse ottaa omasta päästä kuvia... Takakuva on kylläkin otettu itselaukaisun kanssa, kun ei kädet riittäneet.