Niih, oli sitten mentävä Euromarkettiin katsomaan valolankoja. No eihän ne nyt siellä sitten maksaneet tosiaan kuin 2,90€:) Mistä lienen viimeksi hinnan katsonutkaan... Mukaan tarttui keltainen Valoville. Se tulee kuopuksen pipoon raitoihin. Ei tuolla olis mikään kiire ollut, kun toivottavasti pipoa ei vielä pitkään aikaan tarvita. Mutta huomenna on hammaslääkäri, ja joudun ainakin puoli tuntia siellä istuskelemaan puudutusta odotellessa. Ajattelin aloitella pipoa siellä. Olisi sellanen hyvä hammaslääkärineule, ei tarvitse syynätä ohjetta jatkuvasti. Ja on ihan perusmallineuletta niin ei pieni jännitys/paniikki tee haittaa ihan hirveästi. Mä kun olen siellä kuitenkin niin kauhusta kankeena, että hyvä kun tuo ribbineule onnistuu...

Valovillen kaveriksi tulee pipoon sellaista pinkin (vai onko sen nyt sitten vadelma) punaista seiskaveikkaa. Ensin meinasin ottaa valoannia niin olisi olleet molemmat pinkkejä lankoja. Mutta tytär itse oli vakaasti sitä mieltä että laitetaan tuota keltaista. Ja vaikka pari raitaa voisi laittaa sitten lapasiinkin, jos nyt sen peukalon opin tekemään kunnolla. Seiskaveikka on kuitenkin täysi kerä niin riittää kyllä lapasiinkin.

Ostin myös mustan Isoveljen, keskimmäisen pipoa varten. Kun vein samalla pulloja pari kassillista ja ville maksoi vaan niin vähän. Ajattelin että kun otan vielä sen isoveljenkin, niin saan törsättyä koko pullolapun. Jouduin jopa 0,50€ laittamaan vielä lisääkin. Voisikohan melkein sanoa että oli melkein ilmaiset nämä langat;))