Siis kyllä on ihanat ilmat olleet tällä viikolla. Sain just työurakan lopetettua. Pikkasen veti taas kiireeksi... Muoriskalla voisi olla tähänkin asiaan mielipidettä... Kurkatkaa vaikka sieltä Muoriskan oikean reunan sivupalkin alaosasta se alempi motto;) Kyllä tuo hellekin on vähän työntekoon silti vaikuttanut. Kun työhuoneessa on koko ajan 29-32 astetta lämmintä, niin siinä pikkasen hyytyy. Vaikka kuinka yrittää pitää huolta siitä että nestettä tulee juotua silloinkin kun ei jano ole... Muuten menee helposti ihan vetämättömiin.

Eli loppupäivän aion ihan vaan olla. Puikot taidan käteen ottaa, ja asettaudun tuonne terassille. Eilen toiset kippailivat julkineulonnan merkeissä. Mutta minä paahdoin töitä aamusta iltaan. No, eipä täällä Porissa ollut mitään tapaamista järjestettykään kaiketi, joten sikäli ei harmita etten olisi kerinnyt mukaan. Kippailin sitten muuten vaan loppuillalla, karaoken merkeissä. Ilman neuleita. Ja aamulla aikaisin aloitin taas työt. Onhan noita töitä vielä jäljellä, mutta tuo urakka on nyt saatu valmiiksi.

Eka fufo on valmistunut. Tai paremminkin palautettu alkuperäiseen muotoonsa. Eli Jasmin-langasta melkein valmis toppi on purettu. Nyt odotetaan että vastaan astelee Se Täydellinen Huivimalli. Kiire ei ole, sillä se projekti on vasta loppukesäksi sitten.

649035.jpg

Kovin vähän olen tällä viikolla kerinnyt neulomaan. Nyt huomaa sen, että kuntoilu on poissa neulonta-ajasta. Vaatii vähän opettelua. Kun monesti sitä illalla on istunut tuossa telkkarin ääressä neulomassa, niin nyt se ilta meneekin tuolla kuntosalilla. Menen sinne yleensä siinä vaiheessa, kun lopetan työt ja olen käynyt ruokakaupassa. Kun salilta tulen, onkin sitten iltapala, ja monesit kuntoilun jälkeen olen niin puhki, ettei oikein puikot enää käsissä pysy. Eli kuntoilun aloittamisen jälkeen myös unen määrä on lisääntynyt.

Ääh, nyt kyllä tökkii ajatus jo niin kovin, että taidan mennä keittämään kahvia...