Kuopus ja keskimmäinen pakenivat eilen mummulaan viemärirempalta evakkoon. Ämpärillä kökkiminen ei oikein vielä suju ja käsiäkin pitäisi pestä lukemattomia kertoja päivässä, varsinkin kuopuksen... Esikoinen jäi auttelemaan isäänsä. Paiskivat tuolla nyt hommia, minä olen vain huoltojoukoissa...

Eilinen ilta meni osaltani pitkälti tv:n tuijotteluun. Moraalinen krapula tuli, mutta oli kuulkaas oikein syntisen nautinnollista istua 4 tuntia tuossa sohvalla ja katsoa vanhoja hömppäsarjoja. Tuli katsottua ainakin Dr Phil (?, ei niin kovin vanhaa), Joku vanhuksista kertova naapurustosarja ykköseltä tai kakkoselta, Pulmuset, Onnenpäivät tms, Näkemiin muru tms... ja jotain muutakin... Siis ihanaa siinä mielessä että oli kerrankin aikaa (no tekeminen ei täällä koskaan loppune, mutta nyt oli siirrettävissä eteenpäin), ja varsinkin rauhaa. Mies töissä, esikoinen kavereilla, ja minä siis ihan yksin kotona!! Oli kuulkaas oikeaa juhlaa, kun tv:n näki koko ajan kokonaan eikä kukaa hyppinyt edessä, ja kuulikin kaiken:))) Joskus pitää nauttia tällaisestakin. En tavaksi kyllä toivoisi, on nuo muksut sen verran ihania, mutta muutaman kerran vuodessa. Jotta moraalinen krapulani ei paisuisi yli äyräiden, sentään neuloin samalla...

27841.jpg

Tuo tuli valmiiksi nyt sitten toiseen kertaan. En edelleenkään tykkää! Yhtään! Jotenkin kuvittelin että lopputulos olisi kuvioltaan samanlainen kuin noissa miehen maastovärisissä sukissa on. Mutta eipä niin ole... Mielestäni nuo on hirveät. Olisi kannattanut pitää lanka vaan kerällä ja katsella sävyjä siinä, näyttäisi paljon paremmalta. Onneksi sukka sentään malliltaan onnistui tosi hyvin, kun tein nyt sädekavennuksella tuon kärjen. Istuu jalkaan kuin valettu (tähän meinasin ensin laittaa jotain muuta, mutta jätetäännyt kuitenkin pois)... Kaveri tuolle pitää vielä kuviosta huolimatta tehdä, ettei ole raha mennyt hukkaan langan osalta. Olkoon sitten ulkoilusukat, niin kengän alla ei kamala kuvio näy!

Aloitin eilen miehelle niitä lapasia. Ensin yritin aloittaa itselleni, palmikoiden kera. Novitan sivuilta tulostin ohjeen, mutta lyhyeen tyssäsi se tekeminen. En saanut tehtyä kuin alkukerroksen ja jaettua silmukat puikoille, kun putosin kärryiltä. Ohjeessa oli seuraava lause: Neulo *1n, 1o*, toista *-* kunnes puikolla on jäljellä 14 s. Alkusilmukoita oli siis ollut 41. Ei mene jakeluun miten voin neuloa kunnes puikolla on 14s, jos siinä minun laskujeni mukaan on ollut alunperinkin vain 10 tai 11s... Joko ohjeessa on virhe, tai minä en vaan tajua, mutta ei sitten tullut palmikkolapasia. Palmikkojuttujen kanssa en osaa yhtään soveltaa eli harmittaa!! Olisi ollut kiva kokeilla.

Lopuksi vielä hehkuttelen noilla ostamillani farkuilla... Tässä niistä kuvia. Olen ihan ihastunut noihin, pitäisin koko ajan jalassa, mutta toisaalta tässä kotona yritän käyttää jotain muitakin että kestäisivät kauemmin ja olisivat ilman polvipusseja kun joskus tuosta portista ulos käyn... Olen miettinyt miten noita helmiä pystyisi itse laittamaan. Nimenomaan koneella! Brodeeraus kyllä onnistuu mutta nuo helmet! Ne tekevät näistä sen että ovat ihan... onko se nyt sitten "ihq" miten nykynuoriso asian ilmaisisi tai jotain sinne päin (toivottavasti ei mennyt vahingossa päinvastaiseksi, ihania isolla iillä tarkoitan).. Kuin minulle tehdyt! Tuskin noitakaan helmiä käsin on laitettu, kun ihan Citymarketista ostin, joten joku konsti on oltava. Jos jollakulla on tietoa konstista, otetaan ilolla ja kiitollisuudella vastaan:) Älkää muistuttako että vielä puoli vuotta sitten olen vannonut ja vakuuttanut etten kyllä mihinkään helmijuttuihin sorru koskaan enkä edes tykkää sellaisista! Niin sitä aika muuttaa ihmistä... Reilu kolmenkympin kriisi? Ikinuoruutta etsimässä?

27843.jpg27842.jpg