En nyt varsinaisia talkoita ole aloittamassa, mutta sukkalankoja siis riittää joksikin aikaa. Tänään tuli kaksi pakettia, jotka olin huutanut huutonetistä.
608441.jpg
nämä on raita- ja pätkäkuosisia, normaaleja villasukkalankoja. Paitsi että ovat sii sjust sellaisempia ohuempia. Mahtuu kivasti kenkäänkin. Ja kesälläkin noissa voi hissutella tässä sisällä iltaisin. Siis sitten kun ne on neulottu sukiksi=)
608442.jpg
Ja nämä varsinkin on kesälläkin mukavia. Villa-puuvillasekoitetta, ja siis myös sitä ohutta laatua.

Pitää varmaan illalla silitellä ja hiplailla noita ettei mikään masis iske. Olo on nimittäin ihan blääh... Lähdin kuntosalilta suoraa ryhmätunnin jälkeen kaupunkiin (vaihtoehtona olis ollut salille jääminen, treenaamaan) etsimään itselleni salikenkiä. Jotain sisäpelikenkiä tai jotain ekvyitä lenkkareita. Nyt on kaikki mieleentulevat liikkeet koluttu, eikä kohtuuhintaisia kenkiä ole löytynyt. Viikonloppuna olis Intersportissa ollut sopivia 9,90€, mutta en silloin ehtinyt. Nyt ei auta muu kuin kulkea lainakengissä edelleen (keskimmäisen lapsen) ja odotella sopivien ilmaantumista ja vastaan tulemista=( Budjetti ei oikein annamyöten, että kovin montaa kymppiä kenkiin tällä hetkellä uhraisin.

Tuli muuten nyt mieleen, että mulla olis tuolla yhdet Adidaksen lenkkarit, joita käytin joskus lenkekillessä. Ne ei oo pitkään aikaan olleet käytössä. Jospa laitankin ne pesukoneeseen ja katson missä kunnossa ovat sen jälkeen... Ne voisi hyvin ottaa salikengiksi jos vaan puhdistuvat!