Olin kyllä jo neulonut nämä muistaakseni loka- tai marraskuussa, mutta langanpäät oli jääneet toisesta päättelemättä. Eli nämä grammat tulivat sitten vasta tälle vuodelle... Muistin nämä ja päättelin langat aamusella kun odottelin eskarilaisneitiä aamutouhuissaan ennen lähtöä.
1177491.jpg
Kämmekkäät oman käden/pään/maun mukaan. Yritin tuohon kämmenselkään tuollaista lehtikuviota saada aikaan, mutta enpä tiedä saako siitä kuviosta muut mitään selvää... Helpommalla olisin päässyt jos olisin etsinyt valmiin mallin jostain, sillä tuon kehittelemiseen meni uskomattoman paljon aikaa, vaikka lopputulos onkin noin yksinkertainen. Tai sitten tein tuon kuvion vaan jotenkin vaikeimman kautta. Lopputulokseen kuitenkin olen tyytyväinen.
Nämä yksilöt pääsevät tositoimiin iltapäivällä. Kokeilen miten soveltuvat autolla ajeluun, kun päräytän eskarilaista hakemaan.

Lankana noissa on ihana Angorilla Silk, jonka Catariina lähetti minulle nimen keksimiskilpailun johdosta viime syksynä. Kiitoksia vielä! Noihin kului lankaa vain 32g, eli muutakin on vielä langasta tulossa, kunhan mietintämyssy ehtii raksuttamaan rauhassa...

Tässä vielä lähikuva tuosta kuviosta. Toisessa kämmekkäässä se siis on peilikuvana.
1177492.jpg

Edit: Kämmekkäitä ajelutettu autolla pari kilometriä, ja ovat edelleen ihanat! Lapasilla ja sormikkailla luista ratti käsissä, avokäsin palelee kädet. Mutta nämä ovat ihmeen lämpimät vaikka ovat sormettomat, ja rattikin pysyy sormettomuuden ansiosta tukevassa otteessa=)